Юрій Вітренко відвідує виробництва Нафтогазу.

Вчора був перший день робочого візиту голови правління НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка на виробничі майданчики Нафтогазу. Нагадаємо, що з 16 по 19 серпня очільник Нафтогазу відвідає три регіони країни, проведе більше десятка зустрічей з трудовими колективами та представниками місцевої влади. 
   Робоча програма цього дня передбачає відвідування нафтогазівських підприємств на Львівщині.
Перший майданчик – комплекс з наливу скрапленого газу АТ «Укрспецтрансгаз» в Долині Івано-Франківської області. Укрспецтрансгаз має 3 експлуатаційні дільниці з відвантаження скраплених газів і вже 50 років спеціалізується на наданні послуг з перевезення скраплених газів та легкої вуглеводневої сировини залізничним транспортом та автотранспортом для оптових покупців як по Україні, так і в інші країни – зокрема, до Польщі, Туреччини, Румунії, Молдови, Словаччини та Угорщини. Підприємство має власний рухомий склад – вагони-цистерни. Роботи з ремонту та технічного обслуговування цих вагонів працівники Укрспецтрансгазу забезпечують самостійно на ремонтно-випробувальній базі в м.Долина. 
    У 2020-му році акціонерне товариство запустило транспортний вузол зливу-наливу LPG – скрапленого нафтового газу. Тепер підприємство може здійснювати його прийом і перевантаження із з/д цистерн в авто, з авто в з/д цистерни, з авто в авто. Також Укрспецтрансгаз розвиває напрям роздрібної торгівлі скрапленими вуглеводневими газами. 
    В м. Долина голова правління прибув близько 10-ої години ранку і розпочав своє спілкування з працівниками.